Kortet för dagen, fredag v.40

http://framtidsvison.com

Styrkan
Styrkan går vid din sida denna veckan. Ibland känner vi oss starka som ett lejon och ibland är vi inte större än en kattunge. Oavsett vad du kämpar med så kommer du att klara av det, du har den inre styrka som du behöver.

Något nytt är dessutom på väg in, nya möjligheter eller lösningar på det som du kämpar med. Om du tittar på kortet så ser du hur de vackra magiska strålarna strilar in genom ett fönster. Det symboliserar att universum är med dig och hjälper dig hela vägen och att du nu snart är i mål.

Du behöver bara tro på dig själv och att du har den inre styrkan så finns den där. Be gärna änglarna om hjälp om du känner att du genomgår en prövande period.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.40

och

Månadsläggning för oktober

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *