Kortet för dagen, onsdag v.44

http://framtidsvision.com

Just nu finns månadsläggning för november ute, scrolla längst ner på sidan så hittar du länken. Där hittar du även länkarna till att boka en privat sittning.

Stjärnan
Du står inför en ny början i ditt liv. Något har kommit till ända eller är på väg att nå sin lösning. Det är dags att gå vidare i livet, starkare och klokare utifrån de visdomar och den kunskap som livet har gett dig.

Visst har livet varit prövande, det är det för alla. Vi får dock olika prövningar i våra liv, vilket har att göra med att vi har olika lärdomar som vi ska göra. Precis som eleverna i skolan går i olika klasser, i olika årskurser och med olika lärare, där de får till sig de lärdomar som just de behöver, så är vi alla i våra egna lärosalar med våra egna lärare.

Men vem som är din lärare, det vet bara du. Det kan vara ditt barn, ditt syskon, din sambo, din kollega, din vän, eller någon annan eller många andra. Det kan även vara kopplat rent fysiskt till din kropp, med sjukdom eller någon form av funktionsnedsättning. Vilka prövningar finns i ditt liv?

Just nu ska du dock bara känna dig hoppfull och inspirerad av att livet har tagit dig så här långt och att du nu har en lättare tid framför dig. Försök att släppa din prövningar och se nu dina möjligheter, stjärnan lyser upp din väg framåt.

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.44
och
Månadsläggning för november

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *