Kortet för dagen, onsdag v.50

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Svarta Hunden
Det här mytologiska naturväsendet är kanske inte det som du önskar stöta på en mörk natt. Här kan man verkligen känna en isande kyla och rädsla hela vägen in i märgen. Men vad är egentligen dess budskap, är det så mörkt och hemskt som själva uppenbarelsen, eller är det bara rädslan som får oss att misstolka?

Den svarta hunden vill tala om för dig att inte kasta bort ditt liv, lev här och nu. Det finns något som du behöver prioritera eller omprioritera i ditt liv. Vad använder du din tid till? Kan du använda tiden på ett annat vis?

Budskapet är att frigöra dig från sådant som begränsar dig, gamla bojor tjänar dig inte i nuet eller i framtiden. Låter du gamla rädslor spöka för dig då är det dags att släppa taget om dem. Nu är det tid att skapa fred med det gamla som varit, städa ur och göra plats för en ny era. Förändring är på ingång.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.50
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *