Kortet för dagen, måndag v. 6

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar till klipp och tidbokning hittar du längst ned på sidan.

Solsken
Om du tycker att mörkret har närvarat hos dig för lång tid nu så kan du äntligen se ljuset i tunneln. Saker och ting lättar, och det som har varit svårt, tungt och besvärligt blir nu lättare och får en framåtrörelse.

Kortet förmedlar att en ny dag nu kommer, en ny tid med nya möjligheter. Nu är det dags att vakna upp och se världens skönhet, elegans och kärlek. Ljuset bryter nu igenom de illusioner som kan ha funnits. En ny kraft kan vakna till liv, en livskraftig och livsgivande kraft. Med solen kommer våren och all den tänkbara livskraft som finns.

Kortet förmedlar lycka och god tur, och är det kraftfullaste kortet i hela leken, det säger att allt nu kommer att bli bra. Utmaningar som varit kommer att försvinna, nya visioner och uppenbarelsen kommer att lysas upp, välsignelsernas tid är här. Kom ihåg att vara tacksam för allt som sker!

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.6
och
Månadsläggning för februari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. 🥰🥰🥰Tusen tack fina du. Är så tacksam. Allt stämmer in på mig. Det 💖💖💖🙏🙏🙏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *