Kortet för dagen, måndag v.10

http://framtidsvision.com

Intresserad av en privat läggning? Länkar hittar du längst ned.

Älvvinden
Lyssna nu på den vind som blåser, det är en magisk vind. Älvorna är naturväsen och vet när det är tid att följa med i vindens spår. De har en naturlig kommunikation med allt som växer och gror, både växter och djur, de är intuitiva och kloka och vet vilken väg de ska följa.

Du kan höra älvornas vind när det plötsligt ur det tysta börjar rassla i trädtopparna, du hör hur den dansande vinden kommer allt närmare och plötsligt känner du kylan mot dina kinder och hur håret fladdrar med i vinden. Det är ingen vanlig vindpust, det är älvornas vilda framfart som skapar denna älvvind.

Älvvinden är ett kraftfullt tecken på framgång. Saker och ting kan nu ta fart och dina tidigare strävanden kan nu komma att ge dig ett positivt resultat. Viktiga nyheter kan även vara på ingång. Budskapet till dig idag är att fortsätta framåt med ett växande självförtroende.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.10
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *