Kortet för dagen, måndag v.11

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Den Vita Hjorten
En tid i ditt liv har fått sitt avslut, nu är det dags för en ny era. Kortet säger att du ska våga gå vidare och våga följ ditt hjärta. Den vita hjorten symboliserar den renaste energin och står för den sanning som du ska välja och följa. Med ett rent hjärta kommer du att klara eventuella motgångar och samtidigt växa som människa.

Kortet symboliserar att något magiskt finns i luften idag. En ny början står för dörren, lita på din instinkt och din intuition för vad som är det rätta. Följ den väg som ditt hjärta visar dig. Om du bär på eventuell oro eller skuld så kommer nu den vita hjorten med den renaste energin och hjälper dig att släppa och rena de energier som tynger dig. Du har inget att oroa dig för, allt är som det ska!

Någon kan även idag komma med ett erbjudande, ett förslag eller en inbjudan. Acceptera det som kommer till dig och våga följ den väg som nu kan öppnas upp för dig. Följ ditt hjärtas sanning.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.11
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *