Kortet för dagen, fredag v.19

http://framtidsvision.com

Nya och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Tre av Välsignelser
Kreativitet, magi och skapande ser ut att vara dagens och helgens ledord. Du ska använda dig av den kunskap och erfarenhet som du besitter för att skapa nya möjligheter i ditt liv. Dagen är även gynnsam för samarbete eller att ta hjälp av någon som besitter den kunskap som du är i behov av.

När fler samarbetar kan olika bördor och uppgifter kännas lättare, samtidigt som det blir mycket roligare då fler är engagerade. Så vad är det för uppgift som du har att lösa idag eller i helgen och vem eller vilka är det som kan hjälpa dig på bästa sätt? Det kan även vara så att du besitter någon kunskap som någon annan behöver ta del av.

Samarbete på alla nivåer är med andra ord gynnsamt och kommer att leda till både glädje och fruktsamma resultat.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.19
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *