Kortet för dagen, onsdag v.24

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Tio av Visioner
Drömmar kan nu gå i uppfyllelse. Det handlar dock inte om materiella ting, snarare om en själslig fullbordan och välsignelse av det goda. Kortet symboliserar kärlekens storhet och gudomlighet, den är oantastlig och odödlig.

Det symboliserar hopp och lycka, och kan kopplas till den egna familjen och vänner i det nära, men kan även visa på hur kärlek kan skapa band över vår värld. Det viktiga är allas delaktighet och engagemang i att bry sig om varandra.

Enhörningarna erbjuder sin magi för att hjälpa dig och oss alla att förverkliga den allra vackraste vision och önskan om välsignelse. Enhörningarna på bilden är av en sällsynt sort, om du tittar noga så ser du att de är prickiga, dessa prickar syns endast vid fullmåne då deras kraft blir som störst. Fullmånen inföll igår och deras kraft kommer nu att följa dig fram till nästa fullmåne.

Så bär med dig dina själsliga drömmar fram till nästa fullmåne som inträffar om nästan en månad och se vilken vision som uppenbarar sig för dig, din familj, dina vänner eller världen omkring oss.

LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.24
Månadsläggning för juni månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *