Kortet för dagen, fredag v.24

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Åtta av Välsignelser
Kvinnan på bilden har fått den omöjliga uppgiften till sig att skapa guldtråd utifrån de ullnystan som hon har omkring sig. Trots allt jobb och känslan av det omöjliga så börjar hon att lyckas. Ju mer kraft och tid hon lägger på sin uppgift ju bättre blir hon.

Denna magi kommer nu dig till godo i någon uppgift som du har. Vad är det som du behöver klara av, utföra eller fördjupa din kunskaper inom? Ge inte upp, utan fortsätt att öva och kämpa så kommer du att lyckas bättre och bättre.

Det här gäller både i stort och smått, det kan vara något som kräver sin lösning just för stunden, men det kan även vara en del av din livsuppgift. Du kanske håller på att utvecklas på ett högre plan i livet just nu och behöver därför mer kunskap inom något område för att kunna gå vidare. Du kan till och med behöva kliva ur din egen trygghetszon för att ta ytterligare ett kliv framåt.

Kom ihåg att du kommer att få valuta för det pris som du väljer att betala. Din insats är tid, kraft och uthållighet, även du kan skapa guldtråd från till synes vanliga ullnystan.

LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.24
Månadsläggning för juni månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *