Kortet för dagen, tisdag v.25

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Tre av Förstrollningar
Idag kan det ligga magi i luften, nästan som att saker och ting går lite för lätt. Du har stöd och hjälp från andevärlden och kan idag få meddelande, budskap och tecken från andra sidan, var lite extra uppmärksam.

Du kan idag känna att du får ny kraft och energi, och kanske orkar ta tag i sådant som du har låtit vänta. Du kan känna att du behöver sätta fart med något, kanske någon form av urstädning, bort med det gamla och in med det nya.

Idag ska du inte vara allt för planerad, det handlar mera om att gå på känslan, go with the flow. Gör det som känns rätt för stunden, vad är det som fångar din uppmärksamhet? Du ska lägga energin där du känner att du får mer tillbaka, känner du att du blir dränerad så är du på fel väg, prova något annat.

Om du tänker att du vill börja med något nytt projekt eller ligger i startgroparna för sätta i gång med något så har du goda möjligheter att lyckas med det. Dagens energier förutspår lycka och framgång.

LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.25
Månadsläggning för juni månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *