Kortet för dagen, onsdag v.28

http://framtidsvision.com

Väverskan av Välsignelser
Njut av livet och vad det kan erbjuda dig. Ta emot av det överflöd som kommer till dig och dela med dig av det som du kan erbjuda andra. Det här kortet utstrålar så mycket glädje, värme och överflöd, bara ta emot och njut.

Den här kvinnan vet precis vad du behöver och när du besöker hennes stuga i den lilla skogsgläntan blir du omfamnad av känslan av frid och känslomässigt överflöd. Det är en jordnära kvinna, hon har en naturlig och intuitiv koppling till allt levande och hela hon utstrålar en moderlig kärlek. Kortet kan visa på att du möter på en sån här person, men kan även visa på en känsla av livsglädje som du kan uppleva idag.

Kortet vill förmedla att du ska ta hand om dig själv eller kanske söka hjälp och vägledning hos en pålitlig person, se dig omkring, den här kvinnan kan finnas i din närhet. Det kan även vara det omvända, det kan vara du som står för tryggheten, klokskapen och vägledningen och kan hjälpa andra. Gåvan att både ge och ta emot kan vara lycksalig och fylla dig med en känsla av tacksamhet.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.28
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *