Kortet för dagen, onsdag v.32

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Drömresenären
Idag kommer de amerikanska urinnevånarnas andar med ett budskap till dig. De säger att du har en öppen kanal från andra sidan. Du ska lita till din intuition och inre känsla, kortet vill förmedla till dig att du är på rätt väg, även om du tvivlar ibland.

Dina andliga guider, förfäder och skyddsänglar vakar ständigt över dig och hjälper dig vidare. Du är välsignad! Var vaksam på dina drömmar, budskap från andra sidan flödar lättare till dig när du sover.

När det här kortet visar sig kan det tyda på djupgående och livsomvälvande budskap som kan komma din väg. En rekommendation är att lägga en drömjournal bredvid sängen så att du kan skriva ner dina drömmar så fort du vaknar. Risken är annars att de glöms bort.


AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.32
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *