Kortet för dagen, tisdag v.41

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Den hängde mannen
Släpp alla dina måsten och se världen ur en annan synvinkel. Ibland måste man vända upp och ner på sig själv för att se att det finns andra vägar, möjligheter eller värden i livet. Du behöver upptäcka och se vad som är viktig och vad som inte är av så stor betydelse.

Vilka måsten är det som du har framför dig idag som kommer att vara bra för dig i ditt fortsatta liv? Finns det kanske saker som kan väljas bort eller lägga åt sidan en stund? Ibland gör vi saker per automatik, som att vi bara måste göra dem just nu. Visst finns det saker att stå i men just idag kanske du ska prioritera lite mer så du inte gör dig själv till ett offer och tycker synd om dig själv.

Om du tittar på personen på bilden så ser du att hen känner sig fastlåst och begränsad av omständigheterna, helt enkelt ett offer för situationen. Men titta en gång till, ser du lösningen? Personen håller själv i nyckeln och kan frigöra sig när som helst.

Det samma gäller dig, det är du som håller i nyckeln till ditt liv och det är du som skapar dina begränsningar. Visst finns det begränsningar vi inte alltid råder över, men det är du som väljer att se om det finns några möjligheter.

Om du bara ser begränsningar och hinder så kommer du inte vidare, idag behöver du istället vända blicken och se vilka möjligheter som du har. Så ta fram din nyckel och frigör dig från dina egna begränsningar, livet är fullt av möjligheter, du behöver bara lyfta blicken och hitta nya infallsvinklar.

LÄNKAR:
Visdomskort v.41
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *