Kortet för dagen, fredag v.41

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Sex av Mynt
Du har något som andra vill ta del av, det är någon form av överflöd. Självklart delar du med dig, men kom ihåg att inte ge bort mer än vad du behöver. Det är så lätt att glömma sig själv och sätta andra främst, men det blir ingen lycklig av i längden.

Vad är det då som du har som andra vill ta del av? Ja det kan i princip vara vad som helst, det kan vara både inre och yttre värden så som kunskap, omvårdnad, tjänster av olika slag eller pengar och andra materiella saker.

Människor omkring dig ser upp till dig och vill gärna vara nära dig. De flesta vill inget ont utan vill bara vara nära den energi som du utstrålar. Tänk på att du själv behöver göra ett aktivt val där du bestämmer vilka människor du har omkring dig. För likaväl som de trivs i ditt sällskap så vill du trivas i deras. Du ska med andra ord känna att du får tillbaka den energi som du ger ut så att du orkar fortsätta dela med dig av dig själv.

Det här kortet kan även handla om att du idag skänker pengar till eller på något vis hjälper någon välgörenhetsorganisation i sitt arbete.

LÄNKAR:
Visdomskort v.41
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *