Kortet för dagen, onsdag v.49

http://framtidsvision.com

Tävling: Vinn en 30 minuters tarotläggning KLICKA HÄR!

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Nu finns månadläggningen för december månad ute, du hittar aktuella länkar längts ned på sidan.

Fyra av Mynt
Du är ägaren till en enorm rikedom. Liksom mannen på bilden bär nyckeln till det fyllda skrinet runt sin hals, så bär du din nyckel till din rikedom.

Vad är din rikedom? Rikedom är inte bara materiella värden. Det är inte säkert att du ens känner dig rik även om bankkontot är fullt med pengar. För vad ska du med dem till om du lider av känslomässig fattigdom och ensamhet?

Rannsaka din rikedom, vad är det som får dig att må bra? Se dessa värden som finns i ditt liv och var tacksam för dem. Det kan handla om familj, vänner, bekanta, kollegor, djur eller något annat som berikar ditt liv och som du faktiskt redan är rik på.

Kortet kan även symbolisera ditt behov av struktur och trygghet. Vad är det som gör dig trygg? Är det pengarna på banken, är det familjen, är det maten på bordet, är det att du har ett jobb att gå till…? Struktur och trygghet är även det en rikedom.

Så vad ligger i ditt skrin om du likt mannen på kortet öppnar det och visar det för världen? Det är en skatt du ska vara stolt och tacksam över. Du kanske behöver ta en extra titt på den just idag.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.49
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *