Kortet för dagen, tisdag v.51

http://framtidsvision.com

Tävling: Vinn en 30 minuters tarotläggning KLICKA HÄR!

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Du hittar fler aktuella länkar längts ned på sidan.

Månen
Något nytt ser ut att vara på väg in i ditt liv, det kan kan vara något helt nytt eller en nystart inom något gammalt. Månen pratar om att ett skifte sker i och med den nymåne som infinner sig nu på fredag den 23/12. Denna julnymåne kan med andra ord föra med sig nya möjligheter och förändringar in i ditt liv.

Kortet visar en varg och en hund på var sin sida om den begynnande nymånen, de visar på att du behöver finna en inre balans i dig själv. Balans mellan visdom och känsla. Var ödmjuk inför de förändringar som sker, kämpa inte emot. Förändringar är inget hot, de står för utveckling.

Precis som vattnet flödar fritt i forsen på kortet ska du följa din inre känsla och och livets flöde. Det är dags nu, säger kortet. Du har redan påbörjat din livsresa så det är bara att fortsätta. Nymånen kommer att avslöja vad som döljer sig inom din närmaste framtid.

Njut av livet och följ med i dess naturliga flöde, du kommer med det att utveckla en större inre klokhet och visdom.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.51
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *