Kortet för dagen, torsdag v.52

http://framtidsvision.com

Varför inte klicka hem en nyårspresent i form av ett presentkort på en tarotläggning till någon som du tycker om! Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Pagen av Svärd
Gör inget förhastat idag! Du kan ha nya idéer som du vill sätta i verket, men se upp, du kan behöva tänka igenom dem en gång till. Det verkar inte som att dina idéer och tankar är helt förankrade just nu.

Visst är det kul att vara impulsiv, men tänk på att det kan leda till oväntade konsekvenser. Du kommer helt enkelt att få städa upp efter dig själv om du nu förhastar dig i något sammanhang utan att ha grundat dina tankar ordentligt.

Skriv inte under något viktigt kontrakt eller dokument utan att ha läst det finstilta, hur bra det än låter. Den här energin kan lura dig eftersom känslan och energin är positiv, men den är samtidigt väldigt naiv.

Kortet kan även visa på en yngre persons kvicka energier idag. Kanske är det någon som i all välmening vill spela dig ett spratt, troligtvis en flicka eller yngre tjej som är lite snabbtänkt och påhittig.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.52
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *