Kortet för dagen, måndag v.1

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat månadsläggningen för januari?! Du hittar den och andra aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju i mynt
Idag kan det komma en känsla av nostalgi över dig eller kanske än undran över var tiden har tagit vägen. Är det redan ett nytt år, vad hände med det förra? Se tillbaka på det år som varit, summera de kunskaper och insikter som det förde med sig. Hur såg din själsliga och andliga utveckling ut? Lärde du dig något nytt? Var det något nytt som kanske tog sig en början eller något som du gladeligen avslutade?

Se inte tillbaka för länge, utan summera och var nöjd. Se nu istället framåt, vad vill du kunna se tillbaka på vid nästa nyår? Vad är det du har för mål, vad är det du vill uppnå under 2023?

Kortet säger att du har allt du behöver för att gå vidare. Sätt upp nya mål och tillåt dig drömma, gärna stort. Nu är det dags att ta första steget vidare in i det nya året och öppna upp för nya möjligheter.

Idag är det tid för reflektion över allt du har och allt du har uppnått, se det lilla som det stora. Rikta en smula tacksamhet till både dig själv och universum, och fyll dig själv med en positiv och ödmjuk känsla för livet, nu när du vandrar vidare på livets stig.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.1
Månadsläggning för januari

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *