Kortet för dagen, tisdag v.3

http://framtidsvision.com

Startdatum för min onlinekurs ”Lär dig spå i tarot” 28/1.
NYTT hos mig ”Kropp & Hälsa”
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av Stavar
En ny möjlighet ser ut att öppnas upp för dig. Den kan plötsligt dyka upp framför dina ögon, det kan också vara någon som kommer med ett tips eller en idé till dig eller det kanske är en inre känsla eller ingivelse som dyker upp i dig. Oavsett vad det är som kommer till dig eller hur det kommer, så är det av godo.

Ny energi strömmar mot dig, du måste bara ta emot den. Våga gå in genom dörren som står på glänt, du kommer inte att ångra dig. Det är en plats där du kommer först och där din själ får läkning, en plats där du mår bra.

Kortet kan även visa på att nu är det dags för förändring i livet, du är redo att lämna något för att möta något nytt. Det handlar om trygghet och struktur, kanske början på ett nytt kapitel i någon del av ditt liv.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.3
Månadsläggning för januari

Tarotkurs: Lär dig spå i tarot
Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *