Kortet för dagen, fredag v.13

http://framtidsvision.com

OBS! Sista chansen att hinna få en personlig månadsläggning för april. Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Narren
Hur känner du idag? Är det dags att du kastar dig ut i nått okänt för att känna att du lever? Idag är allt möjligt, och det är inte farligt att testa sig fram på nya områden.

Narren kan vara lite naiv och obetänksam, men symboliserar att det är nu du ska våga prova något nytt. Narren har oftast turen med sig på sin sida och kan lyckas med saker som från början verkar helt omöjliga.

Står du i nått nytt just nu? I så fall är det bara att våga satsa, oavsett om du vet vad målet är eller inte. Nu har du all möjlighet att lyckas med det du företar dig.

Narren är likt ett barn kreativ och påhittig, den energin verkar vila över denna dag. Så använd din fantasi och våga prova något nytt idag, för du kommer troligen att lyckas ganska så bra. Kanske blir hela helgen ett äventyr.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.13
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow tack för budskapet men det är tur att jag skall vara hemma i in trygghet med båda fötterna på jorden för det snöar så mycket så det vågat ingen ge sig ut i trafiken. Jag önkar dig en bra fredag och helg. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *