Kortet för dagen, tisdag v.14

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för april månad ute, du hittar den här

Tio av Mynt
Känslan av att må bra och att få njuta av rikedom infinner sig idag. Det kan vara både pengamässig rikedom som gör att du kan spendera och unna dig lite extra, men den kan även vara känslomässig rikedom.

Rikedom kan vara så mycket mer än pengar. Den känslomässiga rikedomen kommer oftast av att man är tacksam och uppskattar det och dem som man har i sin närhet, familj, barn, släkt, vänner och bekanta. De kan verkligen berika livet till fullo.

Gå in genom portalen på bilden och bli medveten om din egen rikedom och var tacksam för allt du faktiskt har. Mer verkar dessutom vara på tillväxt, grattis! Det kan handla om både ekonomisk vinst men även tillökning inom familjen.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.14
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Tack snälla, jag är så tacksam för det jag har och känslan av att vara ”rik” får jag känna när jag får skatteåterbäringen så jag kan åka och handla mat. Kramar. <3 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *