Kortet för dagen, torsdag v.15

http://framtidsvision.com

Sju av Mynt
Kortet säger att du har allt du behöver, men av någon anledning är du inte nöjd. Jagar du det omöjliga eller har du glömt att se vad du åstadkommit och vad du har i livet just nu?

Visst är det viktigt att ha drömmar i livet, men när drömmar och tankar övergår i en känsla av tomhet eftersom man inte når dit man vill, då tjänar de inte sitt syfte. Det är lätt att bli hemmablind, att inte se det fantastiska som faktiskt finns att vara tacksam över.

Idag är det tid för reflektion över allt du har, se det lilla som det stora. Rikta en smula tacksamhet till både dig själv och universum, och fyll dig själv med en positiv och ödmjuk känsla för livet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.15
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tack för budskapet men jag har inte allt jag behöver ag har inte pengar till att betala bilreparationerna på de felen jag fick på besiktningen annars är jag nöjd. Ha en bra dag och var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *