Kortet för dagen, måndag v.16

http://framtidsvision.com

JUST NU: Vårerbjudande kropp och hälsa

Två av Svärd
Har du kanske beslutsångest i någon fråga, eller har du svårt att se hur du ska gå vidare i någon situation?

Du kanske önskar förändring i ditt liv, men vet inte riktigt hur du ska gå vidare eller ta dig ur den situation som du befinner dig i. Det du först och främst behöver göra är att höja blicken och riktigt se efter vilka möjligheter som det faktiskt finns. Just nu kan du ha fastnat i den vardag du lever i vilket gör att du blir förblindad och har svårt att direkt se lösningar, även om de finns inom räckhåll.

Nya insikter är dock på väg till dig. Välj att se de möjligheter som finns, lyssna på vad andra har att säga, prova något som du inte gjort förut, försöka att se utanför boxen. När hjärnan tvingas vara kreativ öppnas nya möjligheter upp och du kan se på saker och ting med nya perspektiv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.16
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett armt tack för budskapet jag skall analysera vad och hur jag skall kunna ändra på mitt liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *