Kortet för dagen, måndag v.19

http://framtidsvision.com

Sommarerbjudande just nu:
”Hur blir din sommar 2023” – Personlig tarotläggning över din sommar.
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot”
Klicka här för att komma till SOMMARERBJUDANDE

Palatset av Bägare
Idag kan du befinna dig på en harmonisk plats, men det kan också var en plats i ditt sinne. Du kanske dagdrömmer lite mer än vanligt, eller drömmer dig bort till en annan plats.

Du ska nu även lyssna till vad dina drömmar vill förmedla till dig. Lyssna inåt, nya insikter och budskap kan komma till dig.

Det här kortet vill förmedla till dig att nu är tid att njuta och må bra. Undvik alla stressiga situationer så gott du kan, lugnet behöver infinna sig. Gör sånt som skänker dig glädje, ro och inre tillfredsställelse. Sök inåt, inte utåt. Njut av att bara vara i stunden.

Spännande och mystiska processer pågår nu i ditt undermedvetna, endast tystnaden och lugn i sinnet kan göra dig medveten om dem och förmedla ny visdom och kunskap till dig.

Om du har svårt att komma till ro i ditt dagliga liv så kommer ditt undermedvetna försöka nå dig när du sover, lyssna därför extra noga till dina drömmar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.19
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varm tack för budskapet men det konstiga är att jag minns aldrig mina drömmar när jag vaknar, förr gjorde jag det men inte nu. Jag önskar dig en bra vecka och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *