Kortet för dagen, fredag v.19

http://framtidsvision.com

Sommarerbjudande just nu:
”Hur blir din sommar 2023” – Personlig tarotläggning över din sommar.
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot”
Klicka här för att komma till SOMMARERBJUDANDE

Månen
Du kan stå inför ett avgörande eller beslut i ditt liv. Månen säger att du ska gå på din känsla för vad som är det rätta. Din intuition och magkänsla kommer att visa dig den rätta vägen. Du ska inte tänka och analysera för mycket just nu, låt känslan väga tyngst.

Kortet visar en varg och en hund på var sin sida om den begynnande fullmånen, de visar på balans mellan din visdom och känsla. Var ödmjuk inför förändringar som sker, kämpa inte emot. Förändringar är inget hot, de står för utveckling och hjälper dig komma vidare i livet.

Precis som vattnet flödar fritt i forsen på kortet ska du följa din inre känsla och och livets flöde. Det är dags nu, säger kortet. Du är i början av en ny livsresa som startade i och med fullmånen den 5 maj, nu är det är bara att fortsätta. Så fatta dina beslut utifrån vad ditt hjärta säger dig, du är på rätt väg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.19
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow… Ett varmt tack nu skall jag lyssna bättre till magkänslan jag har ignorerat den emellanåt och trott det bästa om situationen. Varmt varmt tack. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *