Kortet för dagen, onsdag v.27

http://framtidsvision.com

🌸Besök gärna min hemsida som är uppdaterad med lite nyheter: Till hemsidan

Fyra av Mynt
Idag ser det ut som att det kan bli någon form av låsning i en situation och du kan ha svårt att komma vidare. Du kanske behöver ge upp din envishet en smula. Ibland kan det vara bra att stanna upp lite och se över sin situation innan man rusar vidare. Det kan vara dags att ta ett steg i en ny riktning för att möjligheter ska kunna öppna sig.

Kortet visar på ett behov av en trygg och stabil grund och att kontroll är något som du kanske eftersträvar. Men ibland tjänar man på att släppa kontrollen, bara lite grann, hur ska annars mirakel kunna ske.

Trygghet kan ibland bli en låsning, eftersom man vet vad man har men inte vad man får. Låt dock inte eventuell rädsla för det okända bromsa din utveckling och framåtanda. Idag kan du behöva se utanför boxen, kanske prova något nytt. Prova och se vad som händer om du släpper kontrollen en stund, nya insikter kanske plötsligt kommer din väg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *