Kortet för dagen, onsdag v.34

http://framtidsvision.com

🌸Vill du teama upp med mig och ha möjlighet till en extrainkomst?
Titta här och maila mig om du är intresserad: madeleine@framtidsvision.com

Vagnen
Förändringens vindar ser ut att blåsa idag. Tveka inte, nu är det full fart framåt som gäller. Du vinner inget på att stå kvar och stampa på samma ställe, nu är tiden för förändring inne. Kanske ställs du inför ett val eller så ska du fatta ett beslut som kommer att påverka dig framöver i livet.

Vad är det för förändringar som du vill göra? Ska du säga upp dig, eller är det kanske första dagen på nya jobbet. Ska du flytta, kanske säga upp ett gammalt kontrakt eller sälja en bostad? Ska du kanske titta på en ny bostad, renovera din bostad, göra nya inköp till bostaden eller fatta ett beslut om eventuellt köp av ny bostad? Du kanske är på väg ur eller in i ett förhållande. Eller du kanske ska ut och resa eller besöka en ny plats idag, eller så kanske du planerar en resa eller bokar en resa idag?

Oavsett vad det är som du förändrar idag eller planerar att förändra så ser det ut att gå med fart. Det kan vara möjligheter som plötsligt kommer till dig som gör att du nu tar ett avgörande steg. Det ser hur som helst ut att bli en spännande och intensiv dag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.34
Månadsläggning för augusti månad

Vill du ha en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Ett varmt tack för budskapet nu är jag verkligen nyfiken på vilka förändringar som skall komma till mig jag hoppas de är positiva.. Jag önskar dig en fortsatt bra vecka och var rädd om dig. Kram.

  2. Tack!
    Jag bokade ett besök på en ny lägenhet på lördag. Den är billigare i hyra och verkar vara ett bra område.
    Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *