Kortet för dagen, onsdag v.36

http://framtidsvision.com

Sex av Svärd
Idag ser du ut att vara på väg, ligger du i startgroparna för något nytt kanske? Du kan vara på väg både i tanken och rent fysiskt. Du kanske planerar för framtiden, hur vill du ha det i ditt fortsatta liv, jobb, studier, boende osv? Det kan också vara så att du just nu är på resande fot, eller står mitt uppe i en flytt.

Idag är det rätt dag för att våga kasta loss från din trygga hamn och låta livet ta dig vidare. Det kan vara både läskigt och utmanande med det nya som är på väg, men det är det som kommer att ge dig mer glädje och kunskap i livet.

Det nya spännande som du står inför kommer att berika dig och ditt liv. Det som sker har alltid en mening, även om vi inte alltid kan se den när vi står mitt uppe i livet. Allas våra resor är unika och tar sig uttryck på olika vis, vi har alla en unik livsväg att vandra.

Se fram emot den resa som du just nu är en del av och som kommer att ta dig ut på nya äventyr. Se fram mot spänning, glädje och tillfredsställelse som kommer att komma in i ditt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.36
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen
Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *