Kortet för dagen, onsdag v.37

http://framtidsvision.com

Besök hemsida eller boka tjänst:
Hemsida
Bokadirekt

Tio av Stavar
Idag ser det ut som att det är mycket att göra. Men måste du verkligen göra allt själv? Har du kanske tagit på dig för mycket, eller har du över huvud taget bett någon annan om hjälp?

Om du tittar på kvinnan på bilden så sliter hon för fullt med att bära den tunga bördan med alla kvastar upp för berget. Frågan är om hon måste bära alla själv, eller om hon över huvud taget behöver alla, eller om hon kanske skulle kunna dela upp bördan och gå flera gånger.

Om du idag tycker att du har mycket att göra så behöver du ställa frågorna till dig själv. Måste du göra allt och nu, kan nån hjälpa till, kan du dela upp bördan, behöver allt verkligen göras eller kan du prioritera bort något?

Lägg inte mer börda på dig själv än du känner att du klarar av, ingen blir lycklig av att du sliter ihjäl dig, allra minst du själv. Ibland vill vi göra saker för att utgången ska bli bra, men vi kan också behöva fundera på vad som är rimligt. Resultatet kan bli minst lika bra fast med mindre arbete.

Kortet kan även visa på att du lägger sista handen vid något för att det ska bli klart och som du sen kan släppa. Det kan vara så att den allra sista biten känns tyngst, men snart är du i mål och kan andas ut.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.37
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen
Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *