Kortet för dagen, fredag v.37

http://framtidsvision.com

Besök hemsida eller boka tjänst:
Hemsida
Bokadirekt

Översteprästen
Ibland kanske vi önskar vi oss mer än vad vi kan få. I dagens samhälle är det lätt att vi söker lösningar utanför oss själva för att hitta en inre tillfredsställelse, vilket är en falsk ingivelse. För att hitta den ultimata tillfredsställelsen, lugnet och harmonin så behöver vi leta på insidan.

Kortet visar också på en högre kunskap och lärande. Här kan det handla om både inre dold kunskap som kan blomma ut, men även ett lärande där du utvecklas på fler plan. Ett andligt lärande där du förkovrar dig i en bok eller kanske en andlig kurs kan vara aktuell i dag eller under helgen.

För att må bra och hitta de rätta svaren så sök inåt. Kortet säger att du ska lyssna noga på dig själv, din kropp, din själ och ditt sinne. Vad behöver du just nu för att må bra på insidan. Lyssna noga på din intuition, kanske genom meditation, skogspromenader eller något annat som stillar ditt sinne en stund.

Kortet säger att alla svar finns inom dig, så sök på rätt plats för att hitta din inre frid och glädje.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.37
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen
Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. God morgon Madeleine! Ett varmt tack för budskapet jag får önska jag skall få inre ro igen för i går morse fick jag på displayen info med att mitt foto var kapat och med vanliga posten fick jag ett brev från skatteverket att de hade ”råkat” skicka fel mitt personnummer och på min yahoo har jag fått flera mail från lånebyråer att ”Din låneansökan på 600.000 har blivit godkänt” ??? så mycket pengar har jag aldrig behövt att låna och i natt ”såg” jag i drömmen ett namn som jag aldrig hört talas om men jag skrev ner namnet för säkerhets skull om det kommer upp i verkligheten. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *