Kortet för dagen, fredag v.38

🌸Längst ned på sidan hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar!🌸

Världen
Härliga energier sveper in över dagen och helgen. Kanske är det ett firande av något slag, något som du har lyckats med eller något som har blivit avklarat. Det är lätta energier som sveper in och kan få fart på tillvaron. Om veckan har känts tung så är det som att fredagskänslan idag kan infinna sig på riktigt.

Du kanske njuter av livet lite extra just denna dag eller helg, kanske unnar du dig något eller gör något som du tycker om.

Om du ska börja med något nytt så är energierna gynnsamma idag, det är som att dina önskningar kan följa med vindarna och du får luft under dina vingar. Det här kan lyfta dig högt i längden.

Men det här kortet kan även symbolisera kontakt med utlandet. Kanske ska du resa eller är på resande fot, eller kanske träffar du en person från ett annat land just idag, men det kan även handla om kontakt med utlandet online.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.38
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen
Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet jag får studera det riktigt noga så jag kan smälta allt. Jag önskar dig och dina nära och kära en riktigt bra helg och var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *