Kortet för dagen, torsdag v.41

http://framtidsvision.com

Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju av Stavar
Idag kan du stöta på någon form av motstånd eller motgång. Något verkar strula till sig eller krångla på ett eller annat vis. Men du ser ut att vara lösningsfokuserad och kan ta tag i det som sker.

Det kan också vara så att någon eller några anklagar dig för att något har gått fel, förmodligen är alltihop ett missförstånd, men det är du som behöver ta tag i det och lösa den uppkomna situationen.

Men kortet kan också visa på att du ska stå på dig i någon situation, det är nämligen troligt att du har rätt. Det kan vara du som är vägvisaren i något sammanhang. Du behöver bara övertyga dem som är omkring dig att du faktiskt har koll på vilket som är den rätta vägen framåt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.41
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet motståndet och motgångarna jag råkat ut för är att jag är så förjordat förkyld och har ont i hele kroppen så det är sängen och mycket att dricka som gäller. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädda om er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *