Kortet för dagen, måndag v.42

http://framtidsvision.com

Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Fem av stavar
Idag kan det vara klokt att ligga lite lågt med dina åsikter, risk för dispyt och oenighet ligger i luften. Det ser ut som att många olika viljor, tankar och tyckande kan drabba samman idag.

Det finns risk för att det kan bli en höna av en fjäder, en liten gnista kan leda till en stor flamma, mycket spänning ligger i luften. Du gör klokt i att lyssna och vara eftertänksam innan du svarar idag. Gör inga avtal eller beslut idag utan sov på saken och ta det imorgon istället.

Bilden illustrerar tydligt oegentligheter mellan både människor och djur. Det innebär inte att den ena har mer rätt än den andra, snarare visar det på att en konflikt just nu inte kommer leda till en lösning. Lösningen är istället att just nu ligga lågt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.42
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa
Härliga produkter för hela familjen
(jag kan erbjuda dig 30% rabatt, skicka mig ett mail )

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Wow… ett varmt tack och om det blir konflikter här då skall jag ta tjuren vid hornen och kräva sanningen och fakta för många har problem på de områdena. Jag önskar dig en frisk vecka (jag är mest liggande) och var rädd om dig. Kram

    1. Du är en fantastisk följare, jag blir alltid så glad av att läsa alla dina kommentarer. Hoppas att du mår bra och att du har haft en fin vecka 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *