Kortet för dagen, måndag v.50

http://framtidsvision.com

Vinn en personlig tarotläggning

Julklappstips:
Köp presentkort

Julklappar till hela familjen

Drottning av Bägare
Idag är en känslomässig dag, här handlar det om att gå inåt och hitta sina inre känslor och att använda sig av sin egen magkänsla och intuition. Dagen kan även vara en fruktsam dag, en dag som kan bringa njutning och överflöd. Om du planerar att bli gravid så finns det möjlighet för det nu. Men här handlar det även om uppstart av andra saker, energierna pratar lite om förändring, kanske går du ur något, eller avslutar något för att gå vidare med något nytt.

Njut av denna dag och ta stunden som den kommer. Idag är inte den bästa dagen för konkret planerande, här handlar det om att låta känslorna blomma istället. Låt glädje och trivsamhet få stå främst denna dag. Låt de positiva känslorna ta överhanden och njut av att bara vara.

Kortet kan även visa på en intuitiv och känslosam kvinna som kan få extra betydelse för denna dag, men det kan även vara du själv som befinner dig i dessa energier.

Om du har djur omkring dig så kan de bringa särskild glädje till dig denna dag. De är så kloka och intuitiva av sig själva och kan tydligt känna av allas våra känslor när vi är i deras närhet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.50
Månadsläggning för december
Utlottning

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *