Kortet för dagen, måndag v.1

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Ess av Mynt
Idag kan någon form av rikedom förgylla din dag. Det kan handla om rent ekonomiska värden, med en extra slant som trillar in idag. Men det kan också handla om en känslomässig rikedom som infinner sig under dagen.

Kortet symboliserar en nystart, och inget kan väl passa bättre än ett helt nytt år som ligger för dina fötter. Det här kortet visar på nystart eller uppstart av något, oftast har det med något praktiskt/konkret eller materiellt att göra. Kanske är det något nyårslöfte som du har avlagt som du ska starta upp och genomföra, men det kan också handla om andra projekt som ligger i startgroparna.

Det kan även handla om att du kanske ska börja en ny kurs eller utbildning, det skulle även kunna vara förändringar på din arbetsplats som påverkar dig eller att du helt enkelt är på väg att byta jobb.

Det här är ett positivt kort som visar på framgång för dig. Det kan vara ett nytt kontrakt som för med sig lite extra pengar till kassan. Eller du kanske äntligen lyckas dra den där vinstlotten och får oväntat en extra peng på kontot.

Det här är sannerligen ett positivt och starkt kort som står för både glädje och nystart, en bra start på det nya året med andra ord.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.1
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *