Kortet för dagen, torsdag v.2

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Pagen av Mynt
Någon form av meddelande eller valmöjlighet kan komma din väg idag. Det kan även röra sig om att du får upp ögonen får något och blir lite nyfiken. Ska du kanske lära dig något nytt eller utveckla och fördjupa dig inom något område?

Kortet symboliserar att något nytt är i antågande, du kanske ska starta upp något nytt projekt t ex renovering, plantering, satsa pengar i något sparande eller en ny kosthållning. Det är något som du behöver lära dig mer inom, som att du ska göra en resa inom något område.

Saker och ting verkar dock ligga lite mer på planeringsstadiet än genomförandestadiet just nu. Kanske så planerar du något för framtiden och behöver ta reda på mer fakta om något. Det kan även handla om mer avgörande beslut i livet som att du funderar över att skaffa barn eller går i giftastankar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.2
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *