Kortet för dagen, torsdag v.4

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av Speglar
Det här kortet symboliserar säkerhet och stabilitet. Här handlar det om att dina inre känslor kan komma i balans och att du kan känna dig tillfreds med dig själv och den situation som du befinner dig i. Det gör att du även kan räcka till för fler och dina relationer kan nu blomma upp lite extra.

Men om någon av speglarna är krossade så kan obalans uppstå, det kan komma till uttryck genom att man kan vara alldeles för fäst vid det materiella och att man har ett större egoistiskt fokus så att man tenderar att glömma bort sin omgivning. Om så är fallet så kan du behöva återhämta din känslomässiga kraft, kanske genom att vara för dig själv en stund, rensa huvudet på dina tankar och varför inte göra det genom lite meditation.

Här kan det också handla om att man har fastnat i ett drömmande eller längtande tillstånd och glömmer att se de gåvor och rikedomar som man faktiskt har omkring sig. Nyckelordet till detta kort är att försöka släppa sina materiella önskningar och se till de varma världen som finns i livet här och nu.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.4
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *