Kortet för dagen, måndag v.6

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Kejsaren – den gröna mannen
Men vilka härliga vårkänslor som kommer med det här kortet. På bilden ser vi både fjärilar och en fågel med sina nylagda ägg, det sprudlar av grönska och kortet förmedlar att ljusare tider är på ingång. Men för att saker och ting ska utvecklas till det allra bästa så krävs omvårdnad, så vårda det du vill ska växa så du kan ta emot det överflöd som resultatet för med sig i det långa loppet.

Kortet förmedlar balans och struktur för att utveckling och tillväxt ska kunna ske genom en harmonisk balans. Men kortet visar även på att medddelanden och buskap kan komma till dig genom olika tecken, det kan till exempel ske genom tecken i naturen, känslor, tankar, minnen eller drömmar. Förvänta dig det oväntade och lita till din intuition.

Energin som kortet för med sig är från moder Gaias gemål, den gröna mannen. Denna energin kan inspirera dig till att uppnå än större mål och framgång än vad du kanske tidigare drömt om. Det här kortet kan även föra med sig nya avtal och kontrakt, samt en grundläggande struktur som du kan bygga en stabil grund utifrån.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.6
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *