Kortet för dagen, torsdag v.6

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Merlin – Hjälten
Denna veckan åtföljs av energier för nystart, vilket även är tydligt denna dag. Merlin ses sitta tillsammans med sin katt på detta kort, katten är en symbol för pånyttfödelse och man brukar säga att en katt har nio liv. Det här kortet förmedlar fullbordan och perfektion, men kan också vara sammanlänkat med en viss risk. Dock måste vi ibland våga ta risker när vi dyker in i något nytt och okänt. Använd dig av kattens nyfikenhet, den är både kvick och orädd då den undersöker världen omkring sig.

Högts upp på Merlins stav ser vi en orm, även ormen symboliserar förnyelse och pånyttfödelse då den ömsar skinn i sitt växande. Men detta kort vill förmedla att den förändring du står i inte alltid tar den väg som du kanske trodde, här kan det vara läge att vara flexibel då nya möjligheter kan komma lite överraskande. Du kan behöva släppa eventuellt förutfattade meningar om vart du är på väg och hur du ska ta dig dit, det kan finnas andra vägar och möjligheter. Nu är det tid att ha tillit till det som händer och sker.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.6
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *