Kortet för dagen, fredag v.7

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av spiraler
Som en förlängning av gårdagens energier så visar sig en tvåa även idag. Tvåan i sig är alltid tudelad och kan symbolisera olika former av valsituationer eller förändringar i tillvaron. Två spiraler visar på att det kan handla om en praktisk valsituation, något som påverkar det vardagliga livet.

De förändringar som det här kortet symboliserar kan vara förberedelser inför vad som komma skall. Precis som fågeln på bilden förbereder sitt bo som en förberedelse för kommande förändring i livet. Hon visar dock upp två bon, och det är för att hon ännu inte gjort sitt slutgiltiga val i situationen om vilket som blir till det bästa.

Trädet som vår fågel befinner sig i är ett mullbärsträd. Mullbärsträdet symboliserar i sig självt visdom och tålamod. Så kanske är det läge att vänta lite till innan det slutgiltiga beslutet tas i en viss fråga, men förberedelserna kan fortfarande fortgå.

Ta den tid du behöver och väg alla för och nackdelar mot varandra innan det slutgiltiga beslutet tas. Kanske behöver du lite mer fakta om något innan du kan bestämma dig för vad som blir det bästa beslutet.

Oavsett vilken förändring eller val som du står inför i ditt liv så förmedlar det här kortet en positiv och glädjande förändring. Det kan vara en förändring som man verkligen har längtat efter och nu är det äntligen snart dags. Så gör nu de sista förberedelserna inför det nya som komma skall.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.7
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *