Kortet för dagen, torsdag v.13

http://framtidsvision.com

Du hittar mina kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Tre av Stenar
Det här kortet hade vi med oss även under förra veckan, nyckelordet här är planer. Nu kan vara hög tid att planera inför framtiden och sätt nya mål. Men kortet visar också att ditt tidigare hårda arbete och planerande nu kan ge avkastning och resultat.

Vissa saker kanske dock inte är helt klarlagda än, vilket representeras av den mörka grottan i bildens bakgrund. Nya överraskningar kan komma din väg, men här talas det om positiva sådana. Den inbjudande lägerelden visar att du vågar att närma dig det som fortfarande är i det fördolda.

Stenarna till grottans ingång symboliserar beskydd och ugglorna symboliserar styrka, växande och sammankoppling. Budskapet är att du är på rätt väg, du har rätt plan, rätt mål och så vidare, och du ska fortsätta framåt och tro på dig själv.

Det här kortet för med sig ett positivt budskap så lita på dig själv och fortsätt kämpa på den väg som du tror på. Livets resa fortsätter och du är på rätt väg.

Ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.13
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *