Kortet för dagen, torsdag v.15

http://framtidsvision.com

Du hittar kontaktuppgifter och länkar nedanför inlägget.

Sagoberättaren- Eremiten
Sagoberättaren kommer för att säga att nu är det rätt tid för lite själviakttagelse och att söka svaren inåt istället för utåt. På bilden ser vi att hon i sina händer håller det helande klotet som innehåller livets energi.

Nu är det dags för en inre rening så upphöj din oro, dina farhågor och rädslor, dina hemligheter, önskningar, lustar och laster till en medveten insikt och rannsaka dig själv. Släpp det som inte längre tjänar dig och låt din livsenergi fyllas med det renaste ljus! Andas in det ljusa och ut det mörka.

Fåglarna över sagoberättarens huvud symboliserar hennes magiska förmågor och kopplingar till ett mystiskt och avlägset rike, den undermedvetna sanningens rike som du finner i ditt hjärta.

Ormbunkskronan runt hennes huvud visar på ärlighet och renhet. Hon säger till dig att du kan anförtro henne vad du vill. Hon hjälper dig med din frigörelse och rening, och hon kan genom sin kraft förvandla dina drömmar till verklighet.

Lyssna inåt vad din själ och ditt hjärta vill säga dig och följ din inre röst. Nu är tiden inne för att hitta nya vägar för att uppfylla din själsliga livsuppgift.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.15
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *