Kortet för dagen, onsdag v.19

http://framtidsvision.com

Erbjudande just nu: ✨Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen nedanför inlägget.

Herne, jägaren – Vagnen
Här kommer han igen, Herne, det historiska och mytologiskt spöket som var med oss även under förra veckan. Han visar på att framåtanda nu belönas, så var envis och håll fokus på de mål som du vill nå.

Genom envishet och viljestyrka kan du ta dig genom och över hinder och motgångar. Hornen på Hernes huvud är en trofé från en av hans många jakter av den röda hjorten – Skogens herre. De visar på att du nu med din egen kraft kan övervinna motgångar i ditt liv.

Kortet talar för framgång och ger dig ett positivt svar på de frågor som du har funderat över. Det här kortet visar på att du just nu har extra stor hjälp från andra sidan.

Kortet kan även visa på att du nu är redo för nya äventyr och förändringar i ditt liv. Kanske ska du ut och resa, eller flytta, eller kanske börja ett nytt jobb eller något annat som är under förändring i ditt liv just nu. Det kan även vara tankesätt och ditt sätt att se på ditt liv som är under förändring. Du är hur som helst redo för nästa kliv när det här kortet visar sig, tro på dig själv och följ din inre kompass så kommer du rätt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.19
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *