Kortet för dagen, måndag v.23

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av Rullar
Kanske känner du att du skulle behöva krypa ner under täcket igen denna dag. Dina energier kan vara lite låga och din ork kan idag tryta något. Det bästa är om du kan ta dig tid för återhämtning och försöka att inte ta ut dig för mycket.

Du kan behöva vila i båda kropp och sinne, en form av självhealing kan vara aktuell. Det är inte läge att starta upp något nytt eller att ta på dig nya uppdrag just denna dag, snarare tvärs om. Om möjligt så vänta tills imorgon om du är på väg in i något nytt.

Likt en fjärilslarv så kan du behöva förpuppa dig, stänga in dig i dig själv för att återhämta dina energier. När du är tillräckligt stark så kommer du att transformeras till en vacker fjäril och breda ut dina vingar. Men först behöver du samla in all din energi, heala ditt inre och uppleva inre lugn och harmoni. Då kan du likt en fjäril sen flyga ut över ängarna för nya upplevelser i livet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.23
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *