Kortet för dagen, torsdag v.23

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av Speglar
Den här bilden utstrålar kärlek och harmoni, som symboliseras av ett vackert svanpar som med sina halsar bildar en hjärtformation ovanför det klarblåa vattnet. Vatten symboliserar våra inre känslor men även vår omedvetna sida. Svanarnas samförstånd visar att kärlek och samarbeten nu kan bli extra lyckosamma.

Då svanpar lever i livslånga förhållanden så förmedlar det här kortet att överenskommelser som görs idag har stor möjlighet att bli mycket långvariga och att samarbeten som nu sluts visar på ett ömsesidigt och långsiktigt engagemang.

Det här kortet kan visa på både arbetsmässiga relationer, partnerskap, förhållanden, vänskap osv. Alla former av samarbete både på praktisk nivå, men även kärleksförhållanden kan nu knytas närmare varandra. Träffar du en ny person idag så kan det bli en vän för livet, eller kanske till och med en livspartner.

Om du ska på en date idag så är det här sannerligen ett lyckosamt kort, men alla typer av möten kan idag bli extra lyckosamma. En trevlig och kanske kärleksfull middag eller bjudning kan också bli aktuell idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.23
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *