Kortet för dagen, måndag v.24

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju av Stenar
Det här kortet symboliserar en helande kraft. Det kan handla om en situation som du har hamnat i, genom egna handlingar och val eller som du genom en slump eller av ödet har blivit tilldelad, och som nu behöver helas.

Om du tittar på bilden så ser du den ringlande floden. Dess rena vatten sköljer nu bort sådant som du inte önskar i ditt liv, vatten har en helande och renande kraft som hjälper dig vidare. Du kan själv tänka på att dricka mycket vatten just nu för att rena hela dig själv på flera nivåer.

Det här kortet kan också symbolisera att du står i någon form av val eller att du ångrar något val som du har gjort eller inte gjort. Men din inre drivkraft kommer att föra dig vidare, du tjänar inget på att stanna och ge upp för något som redan är för sent. Gör nya val, följ din inre vägledning och intuition, du blir helad på vägen oavsett om du är medveten om det eller ej. Nya möjligheter kommer.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *