Kortet för dagen, onsdag v.25

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida.
Passa gärna på innan jag tar semester under veckorna 28-31.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Tre av Spiraler
Budskapet som följer med dagens kort bygger vidare på gårdagens, som handlade om val och beslut. Det här kortet symboliserar detsamma i form av en kontemplerande och begrundande munk. Hans budskap är att det slutgiltiga svaret eller beslutet i en viss situation alltid är ditt eget.

Här handlar det om att försöka ha ett öppet sinne så du kan fatta ditt beslut utifrån all erfarenhet och kunskap som du kan få till dig. Lyssna på kloka råd, väg för och nackdelar, lyssna sedan inåt på dig själv och välj utifrån all din samlade kunskap.

Om du dessutom likt munken kontemplerar och mediterar över dina tankar och funderingar så aktiverar du din inre kristallina energi som renar ditt sinne och hjälper dig med klarseende.

Kortet vill även förmedla till dig att dina vardagliga sysslor och påfrestningar kan dränera dig på din energi och därför kan det nu vara dags att varva ner och ta det lite lugnt. Om du känner att din kropp och ditt sinne börjar på att utmattas så är det ett tydligt tecken på att du behöver sakta ner och ta bättre hand om dig själv för att återhämta din inre kraft. Försök att hitta lite tid för dig själv och för ditt inre läkande.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.25
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *