Kortet för dagen, torsdag v.25

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida.
Passa gärna på innan jag tar semester under veckorna 28-31.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Sju av Rullar
Obeslutsamhet ser ut att vara lite av en följetång denna veckan. Kanske är det mycket val och förändringar som påverkar oss just nu som gör att känslan av förvirring och obeslutsamhet vilar över oss just nu.

Satyren på bilden ser förbryllad ut, han står framför två dörrar och ska nu välja en av dessa. Just nu är han vänd mot den vänstra dörren då han har en känsla av att den högra verkar vara lite för riskabel. Men det kanske är just den högra som kommer att bli den bästa…

Kortets budskap är att det nu är rätt tid av våga ta en risk om du står inför ett beslut eller en förändring. Energierna idag uppmanar dig till att våga något nytt, testa det du aldrig trodde att du skulle göra. Hur galet något än verkar vara så är det som att alla risker upphör att existera och du kommer att ledas tryggt vidare på nya spännande äventyr.

Om du höjer blicken på kortet så ser du ett lejonhuvud ovanför dörrarna, nu är det läge att använda sig av ett lejons mod och våga bryta mönster och ta risker.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.25
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *