Kortet för dagen, fredag v.27

http://framtidsvision.com

🌸Nu tar jag semester v.28-31, kortet för dagen kommer dock som vanligt varje vardag. Om du önskar kontakt med mig så kommer jag finnas på mailen, du hittar kontaktuppgifter under dagens inlägg.

✨Du vet väl att du kan följa mig på min kanal på YouTube🤩!

Kärleksparet
Allt blir ett och allt blir rätt, sammansmältning av ljust och mörkt, dag och natt, vänner och fiende, allt ska sammansmälta med kärlekens kraft och ljuset ska segra till slut.

På den vackra bilden ser vi ett brudpar framför livets träd och skogens djur har samlats för att ta del av denna fantastiska händelse. Nu är det tid att fira enandet av motsatta attraktioner, genom andens kraft sker enandet och förväntningarna av dess utgång är höga. Det sker på alla nivåer, både i det lilla och i det stor.

När detta kort kommer upp så kan det handla om allt som har med kärlek att göra, men även det som du kanske behöver se över en gång till och ge en gnutta kärlek. Det kan vara tankar, handlingar, hårda ord och så vidare som kanske inte blev så bra när de skedde, men som nu i efterhand kan få helas med din kärlek då du med lite distans kanske kan se på det som hänt med lite andra ögon. Kärleken förlåter allt.

När kärleksparet visar sig har du möjlighet att motstå frestelsen att bita i den förbjudna frukten och öppna ögonen och se vad som är rätt eller fel, äkta eller oäkta. Lyft blicken och följ ditt hjärta när du gör kloka val vidare i livet. Kärleken kommer att leda dig rätt, den är som en smekande vind som försöker att hjälpa dig på rätt väg genom ditt liv.

Idag kan det vara en extra bra dag för nya och gamla kärleksmöten, kanske en romantisk middag med någon du tycker om, eller umgås med människor som du älskar eller varför inte ett helt nytt äventyr i ditt liv, kanske till en plats som du blir förälskad i. Lev livet genom kärlek, så kommer kärleken i ditt liv att växa på alla nivåer. Kärleken är vacker, obegränsad och gränslös.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *