Kortet för dagen, torsdag v.27

http://framtidsvision.com

OBS!!! 🌸Sista veckan för tidsbokning innan min semester, jag är sedan tillbaka i augusti 🌸. Skynda att boka din tid HÄR!

✨Du vet väl att du kan följa mig på min kanal på YouTube🤩!

Helaren – Pagen av Speglar
När helaren dyker upp kan det bero på att du just nu är i behov av ett stöd eller en hjälp inom något av dina livsområden. Helaren kan både vara en person i sig, men det kan också vara så att hon kommer med ett inre budskap eller råd till dig där du befinner dig just nu.

Helaren säger att du ska samla honung från de många blommor som du besöker under ditt liv, alltså samla på dig de goda erfarenheterna som du möter på livets stig. Det är genom dess nektar som du kan skapa din egen mystiska och helande balsam för de motgångar som du möter och som du behöver hela.

Du kan med andra ord just nu behöva använda dig av all din kunskap och erfarenhet för att kunna gå vidare i någon situation. Lyssna inåt till din egen klokskap och visdom, och lita till din inre intuition. Helaren lyssnar inåt och handlar utåt. Genom denna visdom växer sig helaren allt starkare genom livet, precis som du.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *